City Lounge Amager

Flot selskabslokale & natklub på Amager

Bare godt 1 km fra Københavns centrum ligger City Lounge Amager. Et lækkert pompøst selskabslokale som også kan fungerer som natklub med højt til loftet.

Stedet kan have optil 100 spisende gæster, og har selvstændigt rygeområde. Derudover en VIP lounge med et udsigt ud over hele salen med god plads for op til 40 personer.

Som Natklub kan du inviterer optil 200 personer. Lej vores lokale som natklub fra bare kr. 5.000,- inkl. vagter, bartendere, garderobebemanding og rengøring. Lejer du stedet som natklub så har vi baren og garderoben. Barpriser er yderst fair.  

City Lounge Amager ligger 50 meter fra Amagerbrogade og 300 meter fra Amagerbro Metrostation, så transport mulighederne er mange til og fra festen.

Baren kan let rumme optil 3 bartendere og sikre derfor at minimal ventetid på dine gæsters betjening. Garderoben har ligeledes et stort betjenings areal og har plads til både jakker og tasker.

Lokalerne lejes inkl. moderne lyd og lys udstyr. Vi har altid bemandet garderobe (uanset arrangements type) Garderobe er obligatorisk og det koster 20 kr per del.

Hvis du gerne vil leje stedet og stå for det hele selv, så kontakt os for den aktuelle pris.
Bemærk at der indenfor det næste år skal bygges lejligheder, har vi kun mulighed for at leje lokalet ud 2 mdr. frem i tiden. 

Få en uforpligtende snak
om dine muligheder

Går du med tanker om at afholde en event?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

w

Kontakt

Find os

Kontor adresse: Tårnby Torv 11A 2770 Kastrup

CVR: 32789129