FEBB

NATKLUB OG FESTLOKALE CENTRALT I FREDERIKSSUND

Lej en natklub til DIN privatfest 

Går du med overvejelser om at holde en privatfest ud over det sædvanlige, så er FEBB lige noget for dig. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad lokalet kan tilbyde. 

Vi tilbyder en komplet natklub, med alt der dertil hører. Lys- og lydanlæg, bar, garderobe, indendørs rygemuligheder og toiletfaciliteter. 

Natklubben er beregnet til fest, men der er også mulighed for at sætte nogle ekstra borde op, hvis der ønskes spisning før selve festen. Bemærk dog, at middagen selvfølgelig vil foregå i et mørkere og mere uformelt miljø. Vi har et godt samarbejde med et køkken og hjælper derfor gerne med at levere maden. 

Prisen afhænger af størrelsen på jeres arrangement. Du kan evt. gøre dig nogle overvejelser omkring, hvorvidt der ønskes fri bar eller betalingsbar. Skal der være et udvalg af cocktails eller er det fint med drinks, øl, mv.? Eller vil i helst selv medbringe egenforplejning? Igen her er mulighederne mange, og vi står klar til at skræddersy lige præcis den fest du ønsker!

Parkeringsmulighederne er gode, og du kan komme til lokalet med offentlig transport uden problemer.

 

Udfyld formularen – så vi vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at leje lokalet, kan vi kontaktes på hello@lejennatklub.dk 

.

Få en uforpligtende snak
om dine muligheder

Går du med tanker om at afholde en event?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

w

Kontakt

Telefon: 30 20 53 75

E-mail os her:
booking@citylounge.dk

Find os

 

CVR: 40376496