Lej et af vores festlokaler

5LEJ et festlokale/natklub 

I københavn el. sjælland 

Læs mere om vores forskellige festlokaler her:

Ro’s Event – Hestetorvet 3 – 4000 Roskilde (50 meter fra Roskilde st.)
Vores mest centrale natklub ved Roskilde st. Her har vi lavet en rigtig New Yorker klub i en stor kælder. Det er et rustikt lokale, med en stor bar, indendørs rygerum, god plads til dans og fest. Velegnet til 50-250 personer. Priser fra kr. 9.500,- og oplagt til at holde sin egen private fest i centrum af Roskilde. Vi har nogle rimelige barpriser og bemandet obligatorisk garderobe.
Læs mere om Ro’s Event her. 

City Lounge – Tårnby (kun 50 meter fra Tårnby st.)
Vores nyeste festlokale med god plads til både hygge og dans. Vores festlokale i Tårnby har en stor garderobe, stor bar, udendørs rygeterrasse, lys og lydanlæg og et kæmpe dansegulv. Vi har vanen tro, nogle fornuftige barpriser og en leje fra 9.500 kr., som sikrer, at du billigt kan holde din egen privatfest, hvor du og dine gæster er i centrum. 
Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.
Læs mere om KBH Events i Tårnby her.


Frederikssund Event – 3600 Frederikssund 
Vi tilbyder et komplet festlokale, indrettet som en natklub, med alt der dertil hører. Lys- og lydanlæg, bar, garderobe, indendørs rygemuligheder og toiletfaciliteter. 
Natklubben er beregnet til fest, men der er også mulighed for at sætte nogle ekstra borde op, hvis der ønskes spisning før selve festen. Bemærk dog, at middagen selvfølgelig vil foregå i et mørkere og mere uformelt miljø. Vi har et godt samarbejde med et køkken og hjælper derfor gerne med at levere maden. 

Prisen afhænger af størrelsen på jeres arrangement. Du kan evt. gøre dig nogle overvejelser omkring, hvorvidt der ønskes fri bar eller betalingsbar. Skal der være et udvalg af cocktails eller er det fint med drinks, øl, mv.? Eller vil i helst selv medbringe egenforplejning? Igen her er mulighederne mange, og vi står klar til at skræddersy lige præcis den fest du ønsker!

Parkeringsmulighederne er gode, og du kan komme til lokalet med offentlig transport uden problemer. Læs mere om Frederikssund Event her.

 

Langebrogade Selskabslokale – Indre by (5 minutters gang fra Christianshavn st.)
Dette venue ligger dejlig centralt i København, hvor alle gæster har nemt og hurtigt adgang dertil med det offentlige. Lokalet er oplagt til mellem 30 og 100 gæster. Vi kan både tilbyde arrangementer med og uden spisning. Lokalet er super hyggeligt, indrettet som en loge med bl.a. Chesterfield sofaer, billardbord, rygebord og diverse.  
I dette venue tilbyder vi også events med et casinotema, hvor vi sørger for professionelle dealere, pokerbordere og sætter en tunering op med præmier. Kontakt os for at høre mere.
Læs mere om Langebrogade Selskabslokale her.


City Lounge – Hvidovre 
City Lounge Hvidovre er indrettet med alt der behøves til det perfekte arrangement – uagtet om der skal holdes firmafest, julefrokost, fødselsdag, studiefest eller anden privatfest. 
Lokalet ligger tæt på bus og 1.8 km fra Friheden st., hvilket betyder, at infrastrukturen er perfekt – endvidere er der rig mulighed for parkering. 

City Lounge Hvidovre er nu åben for bookinger pr. november 2021

Fakta om vores natklubber/festlokaler: 
Alle vores festlokaler / natklubber har komplet lys- og lydanlæg
Alle vores festlokaler / natklubber har indendørs rygerum
Vores lejepriser er inkl. oprydning og rengøring
Der medfølger altid 5 timers fest i vores pakker som standard
Fornuftige barpriser og mulighed for billigbar eller fri bar (kontakt os og hør mere)
Let adgang til offentlig transport 
Obligatorisk garderobe så alle får deres jakker og tasker med hjem
Arrangementer primært uden spisning, men udelukkende fest med øl, drinks mv.

 

 

 

Få en uforpligtende snak
om dine muligheder

Går du med tanker om at afholde en event?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

w

Kontakt

Telefon: 30 20 53 75

E-mail os her:
booking@citylounge.dk

Find os

 

CVR: 40376496