Ro’s Event – Roskilde

Fed natklub CENTRALT i Roskilde Centrum

Vores mørke natklub Ro’s Event, som ligger midt i byens puls og lige ved Roskilde st.

Ro’s Event er 250 kvm stort og et oplagt festlokale til jeres næste fest. Festlokalet har selvstændigt rygeområde, en stor bar, flere toiletter, stort dansegulv og mulighed for at lave et større lounge område. Lokalet kan lejes fra kr. 10.495,- inkl. 5 timers lokaleleje, personale og slutrengøring. Afhængig af hvor mange gæster i bliver, vil der være tillæg i form af ekstra vagter og personale. DJ kan tilkøbes for 2000 kr. Prisen på de 10.495 gælder for op til 100 gæster.

Ro’s Event ligger 50 meter fra Roskilde st. Derfor kan dine gæster nemt komme til og fra din fest. Vores barpriser er yderst rimelige og du har mulighed for at tilkøbe billigbar, som gør at baren har nogen ekstremt billige barpriser.

 

Lokalerne lejes inkl. moderne lyd og lys udstyr. Vi har altid bemandet garderobe (uanset arrangements type). Garderobe er obligatorisk og det koster 25 kr. per del.

Lokalerne kan lejes til: ungdomsfester, fødselsdage, firmafester, studentergilder, afslutningsfester og andre private arrangementer med mere. Kontakt os nu for at høre mere på tlf. 30205375.

Få en uforpligtende snak
om dine muligheder

Går du med tanker om at afholde en event?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

w

Kontakt

Telefon: 30 20 53 75

E-mail os her:
booking@citylounge.dk

Find os

 

CVR: 40376496