LEJ EN NATKLUB / SELSKABSLOKALE I frederikssund

NATKLUB OG FESTLOKALE CENTRALT I FREDERIKSSUND

Lej en natklub/festlokale til DIN privatfest

Går du med overvejelser om at holde en privatfest ud over det sædvanlige, så er Frederikssund Event / Push  lige noget for dig. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad lokalet kan tilbyde.

 

Vi tilbyder en komplet natklub, med alt der dertil hører.

 

Natklubben er beregnet til fest, men der er også mulighed for at sætte nogle ekstra borde op, hvis der ønskes spisning før selve festen. Bemærk dog, at middagen selvfølgelig vil foregå i et mørkere og mere uformelt miljø.

 

Lokalet har lækre sofagrupper, indendørs rygeområde, gode toilet forhold og kæmpe dansegulv. Du kan leje City Lounge i Frederikssund fra bare 145 kr. pr. person.
Dette er inkl. 1 vagt, oprydning og slutrengøring. Drikkevarer og evt. anden forplejning skal i selv stå for.  Der er mulighed for at tilkøbe andre pakker, som indeholder DJ, bemandet garderobe og andet.

 

Parkeringsmulighederne er gode, og du kan komme til lokalet med offentlig transport uden problemer.

 

Udfyld formularen – så vi vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at leje lokalet, kan vi kontaktes på booking@citylounge.dk

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DINE MULIGHEDER

Vi kan tilbyde alt lige fra den komplette løsning, hvor vi leverer alt drikke, underholdning, personale, vagter, klargøring samt rengøring af lokalerne. Eller i kan leje lokalerne og selv forestå drikkevarer som i pakkerne ovenfor. Bemærk der er en merpris, når i selv medbringer drikkevarer som er inkluderet i pakkerne ovenfor. Ønsker i at leje med vores bar, kan i se priserne under de enkelte festlokaler eller kontakte os via formularen.

Priserne afhænger naturligvis af arrangementets indhold, men vi kan tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og råder jer gennem hele processen fra bookning frem til selve afviklingsdagen.

Du finder information om de forskellige muligheder her på siden, du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning til din/jeres næste fest ganske uforpligtende alle dage mellem kl. 10-20 på telefon 30 20 53 75

Tjek vores partnerside for flere venues eller DJ booking:

www.selfiecircle.dk
www.festogdj.dk

Går du med tanker om at afholde en fest?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.