LEJ EN NATKLUB / SELSKABSLOKALE I

nykøbing falster

STORT FESTLOKALE TÆT PÅ NYKØBING FALSTER ST.

NYHED – CITY LOUNGE NYKØBING

Stort og hyggeligt festlokale midt i Nykøbing Falster Centrum og med få meter til Nykøbing F. Station sikrer det, at du og dine gæster nemt kan komme til/fra lokalet.

Lokalet har professionelt lys og lyd udstyr, sofagrupper, rygerum, gode toilet forhold, kæmpe dansegulv og ikke mindst en stor bar med fair barpriser. Du kan leje City

Lounge Nykøbing fra bare kr. 10.500,- inkl. vagt, lyd/lys anlæg, DJ, personale og slutrengøring. Bemærk der kan være et tillæg til ekstra vagter, hvis i bliver over 100 gæster Herudover er der mulighed for at tilkøbe fri bar, billig bar og lignende.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at leje lokalet, kan vi kontaktes på hello@lejennatklub.dk 

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DINE MULIGHEDER

Vi kan tilbyde alt lige fra den komplette løsning, hvor vi leverer alt drikke, underholdning, personale, vagter, klargøring samt rengøring af lokalerne. Eller i kan leje lokalerne og selv forestå drikkevarer som i pakkerne ovenfor. Bemærk der er en merpris, når i selv medbringer drikkevarer som er inkluderet i pakkerne ovenfor. Ønsker i at leje med vores bar, kan i se priserne under de enkelte festlokaler eller kontakte os via formularen.

Priserne afhænger naturligvis af arrangementets indhold, men vi kan tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og råder jer gennem hele processen fra bookning frem til selve afviklingsdagen.

Du finder information om de forskellige muligheder her på siden, du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning til din/jeres næste fest ganske uforpligtende alle dage mellem kl. 10-20 på telefon 30 20 53 75

Tjek vores partnerside for flere venues eller DJ booking:

www.selfiecircle.dk
www.festogdj.dk

Går du med tanker om at afholde en fest?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.