lej en natklub / FESTLOKALE i ROSKILDE

FED NATKLUB CENTRALT I ROSKILDE CENTRUM


Vores mørke natklub City Lounge Roskilde, som ligger midt i byens puls og lige ved Roskilde st.

City Lounge Roskilde er 250 kvm stort og et oplagt festlokale til jeres næste fest. Festlokalet har selvstændigt rygeområde, en stor bar, flere toiletter, stort dansegulv og mulighed for at lave et større lounge område. Lokalet kan lejes fra kr. 10.495,- inkl. 5 timers lokaleleje, personale, vagt, oprydning og rengøring. Afhængig af hvor mange gæster i bliver, vil der være tillæg i form af ekstra vagter og personale. DJ kan tilkøbes for 2000 kr. Prisen på de 10.495 gælder for op til 100 gæster. 

 

 

 

 

 

 

Ønsker i at leje lokalet, hvor i selv medbringer alle drikkevarer? I så fald er prisen 155 pr. person. Dette er stadig inkl. 5 timers lokaleleje, personale, vagt, oprydning og rengøring. (Man betaler for min. 100 personer uanset antal).


City Lounge Roskilde ligger 50 meter fra Roskilde st. Derfor kan dine gæster nemt komme til og fra din fest.
Vores barpriser er yderst rimelige og du har mulighed for at tilkøbe fri bar til en konkurrencedygtig pris.

 

Lokalerne lejes inkl. moderne lyd og lys udstyr. Vi har altid bemandet garderobe (uanset arrangements type). Garderobe er obligatorisk for større jakker/tasker og det koster 25 kr. per del.

 

Lokalerne kan lejes til: ungdomsfest, fødselsdag, firmafest, studentergilde, afslutningsfest, efterskolefest og andre private arrangementer med mere. Kontakt os nu for at høre mere på tlf. 30205375.

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DINE MULIGHEDER

Vi kan tilbyde alt lige fra den komplette løsning, hvor vi leverer alt drikke, underholdning, personale, vagter, klargøring samt rengøring af lokalerne. Eller i kan leje lokalerne og selv forestå drikkevarer som i pakkerne ovenfor. Bemærk der er en merpris, når i selv medbringer drikkevarer som er inkluderet i pakkerne ovenfor. Ønsker i at leje med vores bar, kan i se priserne under de enkelte festlokaler eller kontakte os via formularen.

Priserne afhænger naturligvis af arrangementets indhold, men vi kan tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og råder jer gennem hele processen fra bookning frem til selve afviklingsdagen.

Du finder information om de forskellige muligheder her på siden, du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning til din/jeres næste fest ganske uforpligtende alle dage mellem kl. 10-20 på telefon 30 20 53 75

Tjek vores partnerside for flere venues eller DJ booking:

www.selfiecircle.dk
www.festogdj.dk

Går du med tanker om at afholde en fest?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.