LEJ ET AF VORES selskabslokaler / natklubber

LEJ FESTLOKALE/NATKLUB  I KØBENHAVN EL. SJÆLLAND

Fakta om vores natklubber/festlokaler:

Alle vores festlokaler / natklubber har komplet lys- og lydanlæg.
Alle vores festlokaler / natklubber har indendørs rygerum.
Vores lejepriser er inkl. oprydning og rengøring.
Der medfølger altid 5 timers fest i vores pakker som standard.
Lej med egne drikkevarer eller brug vores bar med fornuftige barpriser og mulighed for tilkøb af fri bar (kontakt os og hør mere).
Let adgang til offentlig transport.
Obligatorisk garderobe så alle får deres jakker og tasker med hjem.
Arrangementer primært uden spisning, men udelukkende fest med øl, drinks mv.

City Lounge Roskilde

(50 meter fra Roskilde st.) Hestetorvet 3, 4000 Roskilde


Vores mest centrale natklub ved Roskilde st. Her har vi lavet en rigtig New Yorker klub i en stor kælder. Det er et rustikt lokale, med en stor bar, indendørs rygerum, god plads til dans og fest. Velegnet til 50-250 personer. Priser fra kr. 10.495 ,- og oplagt til at holde sin egen private fest i centrum af Roskilde. Vi har nogle rimelige barpriser og bemandet obligatorisk garderobe.

City Lounge – Ishøj

To fede festlokaler med plads til hhv. 150 og 200 gæster

 

City Lounge Ishøj er et oplagt festlokale til jeres næste fest. Festlokalet har selvstændigt udendørs rygeområde, en stor bar, toiletter, stort dansegulv.

Festlokalet har en god placering og dine gæster kan nemt komme til og fra din fest. Lokalerne lejes inkl. moderne lyd og lys udstyr. 

Lokalerne kan lejes til: ungdomsfest, fødselsdag, firmafest, studentergilde, afslutningsfest, efterskolefest og andre private arrangementer med mere. 

Frederikssund Event

3600 Frederikssund

 

Vi tilbyder et komplet festlokale, indrettet som en natklub, med alt der dertil hører. Lys- og lydanlæg, bar, garderobe, indendørs rygemuligheder og toiletfaciliteter.
Natklubben er beregnet til fest, men der er også mulighed for at sætte nogle ekstra borde op, hvis der ønskes spisning før selve festen. Bemærk dog, at middagen selvfølgelig vil foregå i et mørkere og mere uformelt miljø. Vi har et godt samarbejde med et køkken og hjælper derfor gerne med at levere maden. 

 

City Lounge – Hvidovre

Arnold Nielsens Boulevard 62a, 2650 Hvidovre

 

City Lounge Hvidovre er indrettet med alt der behøves til det perfekte arrangement – uagtet om der skal holdes firmafest, julefrokost, fødselsdag, studiefest eller anden privatfest. 
Lokalet ligger tæt på bus og 1.8 km fra Friheden st., hvilket betyder, at infrastrukturen er perfekt – endvidere er der rig mulighed for parkering. 

Langebrogade Selskabslokale – Indre by

(5 minutters gang fra Christianshavn st.)


Dette venue ligger dejlig centralt i København, hvor alle gæster har nemt og hurtigt adgang dertil med det offentlige. Lokalet er oplagt til mellem 30 og 100 gæster. Vi kan både tilbyde arrangementer med og uden spisning. Lokalet er super hyggeligt, indrettet som en loge med bl.a. Chesterfield sofaer, billardbord, rygebord og diverse.
I dette venue tilbyder vi også events med et casinotema, hvor vi sørger for professionelle dealere, pokerbordere og sætter en tunering op med præmier. Kontakt os for at høre mere.

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DINE MULIGHEDER

Vi kan tilbyde alt lige fra den komplette løsning, hvor vi leverer alt drikke, underholdning, personale, vagter, klargøring samt rengøring af lokalerne. Eller i kan leje lokalerne og selv forestå drikkevarer som i pakkerne ovenfor. Bemærk der er en merpris, når i selv medbringer drikkevarer som er inkluderet i pakkerne ovenfor. Ønsker i at leje med vores bar, kan i se priserne under de enkelte festlokaler eller kontakte os via formularen.

Priserne afhænger naturligvis af arrangementets indhold, men vi kan tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og råder jer gennem hele processen fra bookning frem til selve afviklingsdagen.

Du finder information om de forskellige muligheder her på siden, du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning til din/jeres næste fest ganske uforpligtende alle dage mellem kl. 10-20 på telefon 30 20 53 75

Tjek vores partnerside for flere venues eller DJ booking:

www.selfiecircle.dk
www.festogdj.dk

Går du med tanker om at afholde en fest?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.