LEJ EN NATKLUB / SELSKABSLOKALE I Tårnby

STORT FESTLOKALE & NATKLUB PÅ TÅRNBY TORV

CITY LOUNGE TÅRNBY er desværre lukket pt., der henvises til nærmeste lokale: City Lounge Roskilde imens vi arbejder på at finde et nyt lokale i Tårnby.

300 kvm festlokale indrettet som en natklub – midt på Tårnby Torv med kun 50 meter til Tårnby Station sikrer det, at du og dine gæster nemt kan komme til/fra lokalet (togene kører hele natten)

 

Lokalet har professionelt lys og lyd udstyr, sofagrupper, udendørs rygeterrasse, gode toilet forhold og kæmpe dansegulv. Du kan leje City Lounge i Tårnby fra bare 155 kr. pr. person.

 

Dette er inkl. 1 vagt, oprydning og slutrengøring. Drikkevarer og evt. anden forplejning skal i selv stå for. Der er mulighed for at tilkøbe andre pakker, som indeholder DJ, bemandet garderobe og andet.

 

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at leje lokalet, kan vi kontaktes på booking@citylounge.dk

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DINE MULIGHEDER

Vi kan tilbyde alt lige fra den komplette løsning, hvor vi leverer alt drikke, underholdning, personale, vagter, klargøring samt rengøring af lokalerne. Eller i kan leje lokalerne og selv forestå drikkevarer som i pakkerne ovenfor. Bemærk der er en merpris, når i selv medbringer drikkevarer som er inkluderet i pakkerne ovenfor. Ønsker i at leje med vores bar, kan i se priserne under de enkelte festlokaler eller kontakte os via formularen.

Priserne afhænger naturligvis af arrangementets indhold, men vi kan tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og råder jer gennem hele processen fra bookning frem til selve afviklingsdagen.

Du finder information om de forskellige muligheder her på siden, du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning til din/jeres næste fest ganske uforpligtende alle dage mellem kl. 10-20 på telefon 30 20 53 75

Tjek vores partnerside for flere venues eller DJ booking:

www.selfiecircle.dk
www.festogdj.dk

Går du med tanker om at afholde en fest?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.