OM CITY LOUNGE

FLOTTE FESTLOKALER & NATKLUBBER PÅ SJÆLLAND

Fire flotte venues med placering i indre by, Tårnby Torv, Roskilde og Frederikssund.

Til jer som gerne vil have en privatfest eller firmafest i helt private rammer og i et prisvenligt leje.

Vi afholder løbende fester, firmafester, julefrokoster, ungdomsfester, gallafester, konfirmationer, runde fødselsdage og meget mere.

Hos City Lounge finder du altid nogle gode pakkeløsninger for et arrangement med spisning og vi har altid nogen fair barpriser ved betalingsbar, samt en mulighed for at tilkøbe en endnu billigere barløsning. Vi sørger som udgangspunkt for vagter og personale til jeres fest.

Alle vores lokaler har moderne lys og lyd udstyr, stor bar og garderobe (obligatorisk garderobe ved fester med betalingsbar til 25 kr). Du finder altid et velassoteret udvalg i baren af shots, sodavand, juice, spiritus, bobler, champagne, øl osv.

Kontakt os på tlf. 30205375 og få et tilbud på din fest eller event

Skal i bruge DJ til jeres arrangement? Vi samarbejder med www.FestogDJ.dk.

Når du booker DJ i gennem os, så kommer www.FestogDJ.dk ud og leverer en DJ som passer til netop jeres arrangement eller event.

Fest og DJ har ligeledes laves en guide til, hvordan man vælger en DJ. Du kan læse den her:
https://festogdj.dk/guidetilvalgafdj/

Festklubber & Promotere
Har du en festklub eller et stort netværk hvor du kan promovere dine fester så kan du med fordel kontakte os, og få nogen gode betingelser på at afholde dine arrangement i vores lokaler.

City Lounge ligger her: Indreby, Tårnby Torv, Roskilde og Frederikssund 

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DINE MULIGHEDER

Vi kan tilbyde alt lige fra den komplette løsning, hvor vi leverer alt drikke, underholdning, personale, vagter, klargøring samt rengøring af lokalerne. Eller i kan leje lokalerne og selv forestå drikkevarer som i pakkerne ovenfor. Bemærk der er en merpris, når i selv medbringer drikkevarer som er inkluderet i pakkerne ovenfor. Ønsker i at leje med vores bar, kan i se priserne under de enkelte festlokaler eller kontakte os via formularen.

Priserne afhænger naturligvis af arrangementets indhold, men vi kan tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og råder jer gennem hele processen fra bookning frem til selve afviklingsdagen.

Du finder information om de forskellige muligheder her på siden, du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning til din/jeres næste fest ganske uforpligtende alle dage mellem kl. 10-20 på telefon 30 20 53 75

Tjek vores partnerside for flere venues eller DJ booking:

www.selfiecircle.dk
www.festogdj.dk

Går du med tanker om at afholde en fest?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.