LEJ EN NATKLUB / festlokale I Ishøj

LEJ ET FESTLOKALE i ISHØJ

I City Lounge Ishøj har vi to forskellige festlokaler, hvor der i det ene kan være max 150 gæster og i det andet max 200 gæster.

City Lounge Ishøj er et oplagt festlokale til jeres næste fest. Festlokalet har selvstændigt udendørs rygeområde, en stor bar, toiletter, stort dansegulv.

Lokalet kan lejes fra 155 kr. pr. person,- inkl. 5 timers lokaleleje, personale, vagt, oprydning og rengøring. 

 

DJ kan tilkøbes for 20 kr. pr. person. Der er ligeledes mulighed for at tilkøbe SelfieCircle og andre ting.

 

Man må gerne medbringe egne drikkevarer.

 

Festlokalet har en god placering og dine gæster kan nemt komme til og fra din fest. Lokalerne lejes inkl. moderne lyd og lys udstyr. Vi har altid bemandet garderobe (uanset arrangements type). Garderobe er obligatorisk for større jakker/tasker og det koster 25 kr. per del.

 

Lokalerne kan lejes til: ungdomsfest, fødselsdag, firmafest, studentergilde, afslutningsfest, efterskolefest og andre private arrangementer med mere. Kontakt os nu for at høre mere på tlf. 30205375.

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DINE MULIGHEDER

Vi kan tilbyde alt lige fra den komplette løsning, hvor vi leverer alt drikke, underholdning, personale, vagter, klargøring samt rengøring af lokalerne. Eller i kan leje lokalerne og selv forestå drikkevarer som i pakkerne ovenfor. Bemærk der er en merpris, når i selv medbringer drikkevarer som er inkluderet i pakkerne ovenfor. Ønsker i at leje med vores bar, kan i se priserne under de enkelte festlokaler eller kontakte os via formularen.

Priserne afhænger naturligvis af arrangementets indhold, men vi kan tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og råder jer gennem hele processen fra bookning frem til selve afviklingsdagen.

Du finder information om de forskellige muligheder her på siden, du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning til din/jeres næste fest ganske uforpligtende alle dage mellem kl. 10-20 på telefon 30 20 53 75

Tjek vores partnerside for flere venues eller DJ booking:

www.selfiecircle.dk
www.festogdj.dk

Går du med tanker om at afholde en fest?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.