Lej en natklub / selskabslokale i hvidovre

HYGGELIGT FESTLOKALE I HVIDOVRE

Lokalet er desværre lukket pt., der henvises til nærmeste lokale: City Lounge Roskilde imens vi arbejder på at finde et nyt lokale i Hvidovre.

City Lounge Hvidovre er indrettet med alt der behøves til det perfekte arrangement – uagtet om der skal holdes firmafest, julefrokost, fødselsdag, studiefest eller anden privatfest. 
Lokalet ligger tæt på bus og 1.8 km fra Friheden st., hvilket betyder, at infrastrukturen er perfekt – endvidere er der rig mulighed for parkering. 


Vores hyggelige lokaler på 1. sal kan som udgangspunkt ikke lejes uden forplejning, men vi tilbyder derimod rimelige barpriser og et fuldt setup. Lokalet har køreklart lys- og lydanlæg – og kan bruges til både mindre og større selskaber. Vi har en maksimal kapacitet på cirka 150 gæster.

Der er både mulighed for arrangementer med og uden spisning, det kommer helt an på jeres ønsker og behov.


Prisen afhænger af størrelsen på jeres arrangement. Du kan evt. gøre dig nogle overvejelser omkring, hvorvidt der ønskes fri bar eller betalingsbar. Skal der være et udvalg af cocktails eller er det fint med drinks, øl, mv.? En lækker buffet eller blot fest? Igen her er mulighederne mange, og vi står klar til at skræddersy lige præcis den fest du ønsker!

 

Udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at leje lokalet, kan vi kontaktes på booking@citylounge.dk
 

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DINE MULIGHEDER

Vi kan tilbyde alt lige fra den komplette løsning, hvor vi leverer alt drikke, underholdning, personale, vagter, klargøring samt rengøring af lokalerne. Eller i kan leje lokalerne og selv forestå drikkevarer som i pakkerne ovenfor. Bemærk der er en merpris, når i selv medbringer drikkevarer som er inkluderet i pakkerne ovenfor. Ønsker i at leje med vores bar, kan i se priserne under de enkelte festlokaler eller kontakte os via formularen.

Priserne afhænger naturligvis af arrangementets indhold, men vi kan tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og råder jer gennem hele processen fra bookning frem til selve afviklingsdagen.

Du finder information om de forskellige muligheder her på siden, du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning til din/jeres næste fest ganske uforpligtende alle dage mellem kl. 10-20 på telefon 30 20 53 75

Tjek vores partnerside for flere venues eller DJ booking:

www.selfiecircle.dk
www.festogdj.dk

Går du med tanker om at afholde en fest?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.